ANBI

In 2012 Fondation Constant received the ANBI status. On this page you can find the information that the foundation is required to make public due to this status. Because this is a requirement following Dutch tax regulations the information is published in Dutch.

Naam Fondation Constant (Stichting Constant)

Kamer van Koophandel 41216628

info@fondationconstant.nl
fondation-constant.wetransfer.com

Doelstelling
Het beheren en conserveren van de collectie en nalatenschap van de beeldend kunstenaar, Constant Nieuwenhuijs, het beschermen van zijn oeuvre en het bevorderen van bekendheid van het oeuvre en gedachtegoed van eerder genoemde alsmede het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevordelijk kunnen zijn.

Download Beleidsplan

Het besturingsmodel van Fondation Constant is het bestuur-model.
Voorzitter: Els Ottenhof
Secretaris/penningmeester: Wessel Ganzevoort
Bestuurleden: Dolf Broekhuizen, Trudy Nieuwenhuys-van der Horst, Paul Schnabel

Beloningsbeleid
Om belangenverstrengeling te voorkomen zal het bestuur van Stichting Constant voor zijn werkzaamheden geen vergoeding ontvangen.

Activiteiten
NB: va 2015 zijn het financieel jaarverslag en de activiteiten samengevoegd in de Jaarrapportage
Activiteiten 2014
Activiteiten 2013